23/2-10

Hallo!
Idag har det varit en jobbig och seg dag.. Fick stiga upp typ vid 8.30, skulle med mamma till Älmhult och handla. Hon skulle jobba först så fick sitta hos pappa ett par timmar och plugga till traktorkortet. Fixade håret lite medans jag var hos pappa med, utan vax :D. Jag använde lanzas powder up texturizer istället, funkar skitbra!
Hörde också att det skulle snöa 30cm till i veckan. Glad man blir då.. Annars inget planerat i veckan.. Hoppas man kommer på ngt.

Poss 


22/2-10

Tjo!
Sitter här nyvaken med knullruffs vid datan. Tyckte det var coolt att skriva ett inlägg när man precis vaknat! Som en bra start på dagen lixom. Just nu snöar det ute, så ovanligt.. Gubbarna håller på där nere med renoveringen. Blev ju väckt av deras bankande :@! Idag ska jag nog bara ta det lugnt, inga planer direkt. Bara försöka ringa till ett samtal till en som ska lackera moppen. Annars blir det väl att städa lite och skotta snö.

Poss

21/2-10

Har inte pallat bloggat på ett jäkla tag nu för har inte haft ngt speciellt intressant att skriva om och inte haft lust. Detta vädret tar verkligen kål på en. Vill bara iväg till ett varmt land och steka i solen tills all snö har försvunnit. Just nu så är det väldigt rörigt här hemma. Mamma och pappa har nämligen kommit överens om att vi ska renovera halva huset så det är en del att göra nu.
Sen angående traktorkortet så har jag varit på min första lektion. nu återstår bara 2 till om det går som det ska. Vi kollade lite i papprerna om fyrhjulingen och ringde lite samtal och då fick vi veta att den inte var traktorregistrerad!? Vafan ska jag då ha traktorkort för? Aja, mamma har ju redan betalt in avgiften så lika bra att ta det. har ju nytta av teorin sen när jag ska ta körkort.
Nu har jag käkat roaccutan i 5-6 veckor. Min hud är len som en bebisrumpa, dock lite torr. Det är iofs väldigt rött och flammigt på kinderna men det är själva infektionen som tar sin tid att läka. Har räknat ut på ett ungefär att kuren ska pågå till början av sommarlovet. Så får verkligen hoppas att min hud har blivit helt läkt tills dess.

Här kommer de saker jag beställde för ett par veckor sedan..
249:-

249:-

249:-

249:-

199:-

199:-

2/2-10

Vad kunde hänt om man fortsatt? Eller det var kanske bara för bra för att vara sant.. Haha jag trodde att jag var något! Så lol på det. Bara till att fortsätta leva och hoppas att det finns något så vackert som du.

RSS 2.0